У Франції здають кров для постраждалих у зіткненні шкільного автобуса та потяга

У Франції здають кров для постраждалих у зіткненні шкільного автобуса та потяга

Укрінформ
У лікарнях Перпіньяна розпочали збір крові для постраждалих у зіткненні шкільного автобуса та потяга, яке сталося вчора в департаменті Східні Піренеї на півдні Франції. 

Нині лікарі борються за життя 11 людей. Ще дев’ять осіб, які отримали травми середньої тяжкості, перебувають під наглядом лікарів та отримують необхідну допомогу, поінформували в оперативному штабі, створеному вчора для координації ситуації, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Запаси крові для переливання стрімко зменшилися відучора. Просимо всіх небайдужих стати донорами, взяти участь у зборі крові. Пункти по збору крові відкриті у лікарнях Перпіньяна з ранку п’ятниці", - повідомили у префектурі.

Ідентифікація тіл загиблих та поранених, яка розпочалася вчора пізно ввечері, відбувається повільно. Через значні ушкодження, отримані під час інциденту, залишаються неідентифікованими четверо загиблих та семеро поранених.

У Міясі було створено пункт надання психологічної допомоги членам сімей постраждалих. За допомогою вже звернулися 300 людей.

Читайте також: У Франції почали ідентифікацію жертв зіткнення шкільного автобуса і потяга

Як відомо, вчора за фактом зіткнення шкільного автобуса та потяга і місті Міяс, що в департаменті Східні Піренеї, на півдні країни, в результаті якого загинули четверо дітей, відкрито справу за звинуваченнями у вбивстві та нанесенні важких тілесних ушкоджень, ведеться розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-