У Франції почали ідентифікацію жертв зіткнення шкільного автобуса і потяга

У Франції почали ідентифікацію жертв зіткнення шкільного автобуса і потяга

Укрінформ
Розпочався процес ідентифікації жертв зіткнення шкільного автобуса та потяга на півдні Франції. Тим часом поранені, здебільшого розміщені в медзакладах адмінцентру департаменту Східні Піренеї, отримують належну медичну допомогу.

Про це журналістам повідомив прем’єр-міністр Франції Едуард Філіпп, який прибув на місце трагедії разом з міністром транспорту Елізабет Борн та міністром освіти Жан-Мішелем Бланке.

"Процес ідентифікації почався, і це надзвичайно складно", - повідомив журналістам прем’єр-міністр.

За його словами, «пріорітетним завданням зараз є надання точної інформації сім'ям, які переживають період тривоги».

Читайте також: Зіткнення потяга і шкільного автобуса у Франції: загинули четверо дітей

Після інциденту всіх живих та тіла загиблих було транспортовано з місця аварії. За словами мера Перпіньяна Жан-Марка Пужоля, більшість поранених перебуває у медичних закладах його міста.

"Ця трагедія спричинить травми для багатьох постраждалих, жертв інциденту, їхніх сімей та свідків… Медична та психологічна підтримка буде надана всім потерпілим, хто її потребуватиме ", - наголосив Філіпп.

Читайте також: Прем’єр Франції прибув на місце трагедії зі шкільним автобусом

За його словами, всі постраждалі отримують належну їхньому стану медичну допомогу.

Як відомо, сьогодні орієнтовно о 16.00 за місцевим часом відбулося зіткнення шкільного автобуса і потяга у місті Міяс, розміщеному в департаменті Східні Піренеї, що на півдні країни. В результаті інциденту четверо загиблих (всі з них – діти), 24 мають поранення різного ступеня тяжкості, 7 з них у важкому стані. Вік дітей – від 13 до 17 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-