Прем’єр Франції прибув на місце трагедії зі шкільним автобусом

Прем’єр Франції прибув на місце трагедії зі шкільним автобусом

Фото
Укрінформ
У французьке місто Міяс, де шкільний автобус зіткнувся з потягом, через що загинуло четверо підлітків, прибули прем'єр-міністр Франції Едуард Філіпп, міністр транспорту Елізабет Борн, міністр освіти Жан-Мішель Бланке.

Вони відмовилися від коментарів і направилися до місця трагедії. Сім’ї постраждалих перебувають у школі, якій належав автобус, повідомляє Franceinfo.

"Те, що я бачив - це цілковита трагедія, катастрофа, сім'ї спустошені. Я був у приміщенні, де розміщені сім’ї постраждалих, їм необхідна психологічна підтримка, її слід забезпечити швидко", - сказав мер Перпіньяну (адміністративного центру департаменту Східні Піренеї) Жан-Марк Пужоль.

У компанії-перевізнику SNCF, якому належав потяг, повідомили, що "поїзд рухався зі швидкістю 80 км/год на момент аварії, це підтверджує слідство".

У префектурі повідомили, що до рятувальної операції залучено 95 пожежних та рятувальників, 15 жандармів, кілька десятків службових автомобілів та вертоліт.

Читайте також: Зіткнення потяга і шкільного автобуса у Франції: загинули четверо дітей

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок зіткнення шкільного автобуса і потяга у французькому місті Міясі, що на півдні країни, загинуло четверо дітей від 13 до 17 років. 24 постраждалих мають поранення різного ступеня тяжкості, семеро з них у тяжкому стані.

Інцидент стався близько 16 години на регульованому переїзді, причому шлагбаум був закритий, але автобус з якихось причин збив його.

Фото з сайту Franceinfo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-