МВФ дасть Молдові ще $20 млн на розвиток економіки і скорочення бідності

МВФ дасть Молдові ще $20 млн на розвиток економіки і скорочення бідності

Укрінформ
Республіка Молдова додатково отримає від Міжнародного Валютного Фонду 20 мільйонів доларів: кошти підуть на підтримку економічного зростання і скорочення бідності.

Про це повідомив прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп за підсумками зустрічі з оціночною місією МВФ, передає власний кореспондент Укрінформу в РМ.

«За результатами роботи оціночної місії Молдові буде надана додаткова фінансова допомога від МВФ у розмірі 22 мільйонів доларів. Ми сповнені рішучості зберегти певну позитивну динаміку реформ і домогтися прискорення економічного зростання і скорочення бідності», - зауважив Філіп.

Читайте також: Євросоюз став головним торговельним партнером Молдови

Серед пріоритетних напрямків діяльності уряду на найближчу перспективу молдавський прем'єр особливо відзначив роботу над стабілізацією ситуації в банківському секторі і повернення в країну викраденого з банківської системи мільярда доларів.

Читайте також: Додон: Торговельні відносини між Молдовою і ЄС будуть зміцнюватися

Нагадаємо: МВФ затвердив Програму фінансової допомоги для Молдови в 2016 році. Вона розрахована на три роки. Відповідно до підписаного між урядом Молдови і МВФ Меморандуму, країна повинна отримати від Фонду 178 мільйонів доларів, з яких 59 мільйонів вже надійшли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-