Додон: Торговельні відносини між Молдовою і ЄС будуть зміцнюватися

Додон: Торговельні відносини між Молдовою і ЄС будуть зміцнюватися

Укрінформ
Президент Молдови Ігор Додон переконаний, що торговельні відносини між Республікою Молдова і Європейським Союзом будуть зміцнюватися і розвиватися в інтересах обох сторін.

Про це він заявив під час зустрічі з Європейським комісаром з торгівлі Сесілією Мальстрем, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Я абсолютно впевнений в тому, що торговельні відносини між Республікою Молдова і Європейським Союзом будуть зміцнюватися і розвиватися в інтересах обох сторін. Сподіваюся, що Ваш візит сприятиме просуванню співробітництва між Республікою Молдова та ЄС у сфері торгівлі», - заявив Додон.

Читайте також: Євросоюз став головним торговим партнером Молдови

Глава Молдови також підкреслив, що відносини між Республікою Молдова та Європейським Союзом продовжують зміцнюватися, в тому числі в галузі економіки і торгівлі, назвавши ЄС важливим торговим партнером країни.

Додон звернувся до Мальстрем з проханням про підвищення експортних квот на окремі молдавські товари, на які відзначено щорічне зростання попиту на ринку Європейського Союзу та закликав Єврокомісію зберегти правила торгівлі з ЄС щодо Придністров'я і на 2018 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-