"Чіткий меседж" Трампу: Пхеньян погрожує новим пуском ракет - CNN

Укрінформ
Північна Корея планує здійснити сьоме ядерне випробування та запустити ще одну ракету великої дальності, щоб надіслати "чіткий меседж" президенту США Дональду Трампу.

Про це повідомляє CNN

"За даними CNN, чиновники в північнокорейській столиці "відчувають, що вони дуже близькі до удосконалення остаточних етапів їхньої програми з міжконтинентальних балістичних ракет", що дозволить їм погрожувати материковій частині США", - йдеться у повідомленні.

Чиновники в КНДР розповіли кореспондентові телеканалу в Пхеньяні, що для того, щоб продемонструвати США свої можливості, вони вважають, що повинні провести ще кілька випробувань: випробовування ракети великої дальності та сьоме ядерне випробування.

Час проведення цих тестів невідомий, однак чиновники відчувають, що їм потрібно "надіслати чітке повідомлення Дональду Трампу", повідомляє CNN.

Читайте також: Трамп задоволений "демонстрацією сили" й запрошує КНДР до переговорів

Напередодні Північна Корея виключила можливість переговорів із США про скасування своєї ядерної програми і загрожує збільшенням арсеналу, якщо Штати не скасують свою "ворожу політику" щодо країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-