Екс-глава МЗС Росії пояснив, що трапилося з “черепною коробкою” Путіна

Екс-глава МЗС Росії пояснив, що трапилося з “черепною коробкою” Путіна

Укрінформ
Колишній глава МЗС Росії Андрій Козирєв жорстко покритикував президента РФ Володимира Путіна - у відповідь на образливе зауваження на свою адресу, що у колишнього глави російського МЗС "немає голови, а тільки черепна коробка".

Про це Козирєв сказав у коментарі для видання The Insider.

"Ніксону я говорив те саме, що й іншим. Національні інтереси Росії, як і інших демократій, в принципі узгоджуються із загальнолюдськими. І ми створювали СНД, не воювали з братською Україною, дружили з найбільш розвиненими країнами Європи і Америки, не були під санкціями. Росіяни не помирали, воюючи на боці диктатора у Сирії. Інтереси Росії протилежні інтересам режиму, у лідерів якого черепну коробку повернуто назад, до КДБ", - сказав Козирєв.

Читайте також: Ващиковський розуміє, чому Угорщина "так дружить" із Путіним

19 жовтня на засіданні дискусійного клубу "Валдай" у Сочі професор Талліннського університету Рейн Мюллерсон розповів про зустріч Козирєва з колишнім президентом США Річардом Ніксоном на початку 1990-х років. Козирєв, за словами Мюллерсона, нібито сказав, що "у Росії немає національних інтересів, а є тільки загальнолюдські інтереси". Путін на це відреагував грубістю, що у колишнього глави російського МЗС "немає голови, а тільки черепна коробка".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-