Жертвами шторму в Німеччині стали вже шість осіб

Жертвами шторму в Німеччині стали вже шість осіб

Укрінформ
У Німеччині через шторм "Ксавьєр" загинули шість осіб.

Про це повідомляє DW

"Пожежна служба у Берліні оголосила режим надзвичайного стану у зв'язку зі штормовим циклоном "Ксавьєр". Протягом півгодини в четвер, 5 жовтня, пожежники отримали близько 50 дзвінків з проханнями про допомогу, повідомив представник організації, що виконує функції служби порятунку. Пожежна служба Гамбурга повідомила про 800 виїздів у зв'язку з негодою. Шторм забрав життя шести осіб", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Німеччині ураган повалив дерево на автомобіль, водій загинув

Уточнюється, що в Гамбурзі дерево, що було видерте з корінням, впало на автомобіль і на смерть придавило жінку, що знаходилася в ньому. Ще одна жінка, що знаходилася в машині, доставлена в лікарню. У місті Ной-Карштедт в землі Мекленбург-Передня Померанія загинув водій вантажівки, на яку також обрушилося дерево, повідомив представник поліції в м.Росток. Чотири людини загинули, також знаходячись в автомобілях, у федеральній землі Бранденбург.

Залізнична компанія Deutsche Bahn повністю зупинила рух потягів на півночі Німеччини і в окремих регіонах на сході країни. Зокрема, тимчасово зупинено рух потягів у напрямі Берліна, а також в самій столиці.

Через ураган було тимчасово зупинено передполітне обслуговування літаків, а також розвантаження лайнерів, що прилетіли, у берлінських аеропортах Тегель і Шенефельд. Пасажирів рейсів, що прибули, деякий час не випускали з літаків з міркувань безпеки.

Фото: picture-alliance/dpa/C.Gateau

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-