Канада намагається пристосувати ООН до потреб середнього класу – Фріланд

Канада намагається пристосувати ООН до потреб середнього класу – Фріланд

Укрінформ
Канада докладає зусиль до розбудови міжнародних інституцій, членом яких є, і пристосування їх до потреб середнього класу.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявила міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд, анонсуючи свій візит на Генеральну асамблею ООН цього тижня.

«Ми наполегливо працюємо над посиленням усіх міжнародних органів, до яких належить Канада, а також над тим, аби зробити їх більш відповідними до потреб середнього класу, при чому не лише в Канаді, а по всьому світу», - сказала Фріланд.

Читайте також: Канада наполягає на дипломатичному вирішенні кризи у КНДР

За її словами, робота в ООН дає Канаді змогу формувати світовий порядок денний.

«Робота в ООН дозволяє нам мати більший вплив і посилити голос, формуючи міжнародні програми, підходи та практики з широкого кола питань, починаючи з безпекових і торговельних і завершуючи проблемами змін клімату та прав людини», - зазначила міністр.

Читайте також: Канада розуміє, як побороти бідність у світі – міністр

Як повідомлялося, загальні дебати під час Генеральної асамблеї ООН розпочинаються сьогодні і триватимуть до початку наступного тижня. Офіційну Оттаву представлятимуть у Нью-Йорку прем'єр-міністр Джастін Трюдо, міністр закордонних справ Христя Фріланд і міністр міжнародного розвитку Марі-Клод Бібо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-