Підполковник ГРУ в білоруській церкві закликав до

Підполковник ГРУ в білоруській церкві закликав до "війни за святу Русь"

Укрінформ
У Свято-Елизаветинском жіночому монастирі Мінська в неділю, 10 вересня, відбулася пропагандистська лекція підполковника російської військової розвідки ГРУ РФ Антона Маньшина.

Про це повідомляє "Наша Нива".

"Незабаром на нашу Батьківщину, яка називається Свята Русь - без поділу на Білу, Малу і Велику, чекає серйозне випробування війною. Нашим чоловікам, присутнім тут, ця інформація особливо стане в нагоді. Бо я впевнений, що вони візьмуть у ній участь", - заявив, зокрема, підполковник, який називає себе "воїном Христовим Антонієм".

Читайте також: “Запад-2017” є елементом політичного спілкування Росії з сусідами — експерт

Маньшин заявив, що пройшов дві війни в Чечні, брав участь у подіях на Донбасі, "засвітився" і в Сирії. При цьому свої дії тероризмом не вважає. І, взагалі, запевнив він, такого поняття як "тероризм" нібито не існує.

"Світового тероризму не існує. Не вірте в це міф, який поширюють ЗМІ! Тероризм придумали американці і британці, щоб швидше почати Третю світову війну, щоб знищити Росію", - упевнений він.

Читайте також: У Парижі назвали навчання «Захід-2017» стратегією залякування

Нагадаємо: 14-20 вересня відбудуться спільні російсько-білоруські військові навчання. Згідно заявам Москви, в навчаннях візьмуть участь не менше 13 000 військовослужбовців, проте західні фахівці вважають, що насправді їх буде близько 100 тис.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-