Німецькі слідчі підозрюють медбрата у наймасовішій серії вбивств

Німецькі слідчі підозрюють медбрата у наймасовішій серії вбивств

Укрінформ
Німецькі слідчі вважають, що засуджений за вбивство шести людей медбрат міг бути причетний до смерті щонайменше 90 пацієнтів.

Про це пише таблоїд Bild.

«Слідчі дії стосовно засудженого за вбивство пацієнтів Нільса Хегеля наближаються до завершення. Медбрат, який працював у клініках Ольденбурга і Дельменхорста, несе відповідальність за найбільшу серію вбивств у Німеччині з часів Другої світової війни», - йдеться в статті.

Спеціальна комісія «Кардіо» ось уже протягом майже трьох років намагається з'ясувати, скільки пацієнтів насправді вбив у двох лікарнях Хегель. Нині вже очевидно, що крім шести вбивств, за які 40-річний Хегель відбуває довічне ув'язнення, він може нести відповідальність ще за 84 вбивства, повідомив у понеділок на прес-конференції в Ольденбурзі глава поліції Йохан Кюме. 

Слідча група вивчила за ці роки сотні медичних карт і провела більш як сто ексгумацій для експертизи. Не виключено, що список жертв може поповнитися. 

Хегеля підозрюють в умисному використанні п'яти різних препаратів, від яких у пацієнтів виникали ускладнення з серцем або кровообігом. 

Читайте також: У Чернігівському СІЗО до смерті забили ув’язненого

Своє перше вбивство медбрат скоїв у лютому 2000 року, останнє - в червні 2005-го, з них 33 - в Дельменхорсті. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-