Трамп визначився з новим послом в Росії - Reuters

Трамп визначився з новим послом в Росії - Reuters

Укрінформ
На заміну Джону Теффту, який завершує цього року свою місію посла Сполучених Штатів у Російській Федерації, глава Білого дому має намір призначити екс-губернатора Джона Ханстмена.

Офіційне оголошення про призначення очікується пізніше, повідомило у вівторок інформагентство Reuters із посиланням на джерело в адміністрації Білого дому.

"Президент США Дональд Трамп призначить колишнього губернатора штату Юта Джона Хантсмена послом Сполучених Штатів до Росії", - зазначається в публікації.

Читайте також: США розширили санкції проти Ірану

Як очікується, номінація буде оголошена у вівторок ввечері за американським часом. При цьому зазначається, що кандидатура Хантсмена була прогнозованою.

Нагадаємо: Джон Хантсмен раніше був послом США в Китаї (з 2009 по 2011 рік) під час президентства Барака Обами. Загалом, він служив на державних посадах в адміністраціях п'ятьох президентів США та навіть брав участь у президентських перегонах в 2012 році від Республіканської партії.

Повноваження нинішнього посла США в Росії Джона Теффта, який з 2009 по 2013 рр. очолював американське посольство в Києві, завершуються восени нинішнього року.

Фото: aif.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-