У Канаді жодного разу не виявили впливу на місцеві вибори

У Канаді жодного разу не виявили впливу на місцеві вибори

Укрінформ
Канадська розвідка не виявила стороннього кібернетичного впливу на місцеві вибори, що проходили у країні протягом останніх п’яти років.

Про це йдеться у звіті Центру з безпеки комунікацій (канадської спецслужби, відповідальної за радіоелектронну розвідку) під назвою «Кіберзагрози демократичному процесу в Канаді», який є у розпорядженні Укрінформу.

«Центр з безпеки комунікацій не виявив ознак впливу на демократичний процес під час тисяч виборів на провінційному та муніципальному рівнях у Канаді протягом останніх п’яти років», - зазначається у звіті.

При цьому в розвідці не вбачають загального зростання кібернетичних загроз для місцевих виборів і в майбутньому. «Ми передбачаємо, що рівень загроз демократичному процесу під час місцевих та провінційних виборів у Канаді найвірогідніше залишатиметься на чинному низькому рівні», - стверджують автори.

У цьому ж звіті стверджується, що минулі федеральні парламентські вибори у Канаді стали мішенню численних хакерів, хоча їх кібернетичні дії були досить простими та не мали суттєвого впливу на результат волевиялення народу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-