“Нічні вовки” таки рухаються на Берлін

“Нічні вовки” таки рухаються на Берлін

Укрінформ
Група байкерів, які представляють націоналістичний клуб “Нічні вовки”, вирушили з білорусько-польського кордону у бік Варшави.

Про це інформує РАР та підтверджує польська версія агентства “Спутнік”.

Однак, усі байкери є громадянами ЄС — Польщі, Німеччини та Словаччини.

“Кордон перетнули поляк, словак та чотири німці — учасники мотопробігу “Шляхами перемоги”, які виїхали з Москви”,- інформує РАР.

Представник польського відділу “Нічних вовків” Даріуш Качмарчик повідомив, що в цьому році російські байкери не приїжджали на кордон, “щоб не гаяти часу, оскільки все було б, як торік”.

“”Нашу мету буде досягнуто, ми доїдемо до Берліну, будемо там усі 9 травня. Росіяни приєднаються до нас, але не можу сказати, де конкретно це відбудеться,- повідомив Качмарчик.

Представники клубу “Нічних вовки” в неділю мають прибути до Варшави, де покладуть квіти до пам'ятника Невідомому солдату і до пам'ятника радянським солдатам. У Польщі вони також планують відвідати ще Освенцім і Вроцлав.

“Спутнік” Польща підтвердив інформацію, що “через підвищений інтерес до мотопробігу з боку польських властей” територією Польщі поїдуть члени клубу — виключно громадяни ЄС. За його словами, йдеться про вісім осіб — громадян Польщі, Німеччини та Словаччини.

Як інформувало агентство, лідер російського мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов, відомий також як “Хірург”, на прес-конференції в білоруському Бресті в неділю повідомив, що польські прикордонники не пропустили в свою країну групу байкерів, які стартували з Калініграда.

Мотоциклісти наближеного до Кремля націоналістичного байкерського клубу “Нічні вовки” в четвері вирушили з Москви мотопробігом до Берліна. Їх траса пробігатиме через території Росії, Білорусі, Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії, Австрії та Німеччини. Мотопробіг має завершитися 9 травня у Берліні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-