Тіллерсон закликав РФ переглянути ставлення до Асада

Тіллерсон закликав РФ переглянути ставлення до Асада

Укрінформ
Держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що для Росії прийшов час подумати про свою підтримку президента Сирії Башара Асада.

Про це передає агентство AFP.

Раніше Представник США в ООН Ніккі Гейлі на позачерговому засіданні Радбезу заявила, що її країна готова застосувати односторонні дії, якщо ООН не буде діяти у відношенні підозрюваних в організації хімічної атаки в Сирії.

Нагадаємо, вранці 4 квітня сирійське місто Хан-Шейхун піддалося бомбардуванню. Сирійські активісти повідомили, що авіаналіт на місто на північному заході Сирії вчинили літаки сирійської армії чи російської авіації. Відразу після авіаудару люди на землі стали задихатися.

За розповідями очевидців, люди вмирали від задухи, багато лежали на землі без руху, в інших спостерігалася блювота і йшла піна з рота.

Активісти від опозиції стверджують, що згодом літаки випустили ракети по місцевим лікарням, де надавали допомогу постраждалим.

Сирійські військові заявили, що не причетні до можливої хімічної атаки, а за версією російських військових, сирійська авіація завдала удару по великому складу боєприпасів терористів, де зберігалася хімічна зброя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-