Трамп: Після хіматаки у Сирії моє ставлення до Асада сильно змінилося

Трамп: Після хіматаки у Сирії моє ставлення до Асада сильно змінилося

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що змінив своє особисте ставлення до подій в Сирії та ролі в них Башара Асада після того, як побачив звіти про масову загибель мирних громадян, у тому числі дітей, від застосування режимом бойових хімічних речовин.

Про це Трамп заявив під час спільної з королем Йорданії прес-конференції в середу в Вашингтоні, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я скажу вам, що напад на дітей учора мав великий вплив на мене. Великий вплив. Це була жахлива, дуже жахлива річ. Я спостерігав за цим, дивився на все це, немає нічого гіршого за те, що сталося", - висловив свої враження Трамп.

Водночас, він зауважив, що тепер сприймає події в Сирії інакше. "Я скажу вам, це вже сталося, моє ставлення до Сирії і Асада дуже сильно змінилося", - підкреслив президент США.

Він не став говорити, яким буде його новий підхід до ситуації в Сирії, натомість наголосив, що Асад перетнув багато "червоних ліній".

"Коли ви вбиваєте невинних дітей, невинних немовлят, маленьких дітей хімічним газом, який є настільки смертоносним, що люди були шоковані, дізнавшись про те, який саме газ був застосований, це виходить за межі "червоної лінії", багатьох ліній", - зазначив глава Білого дому.

Фото: Xinhua/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-