Латвія підтримує територіальну цілісність України та санкції проти РФ

Латвія підтримує територіальну цілісність України та санкції проти РФ

Укрінформ
Державний секретар МЗС України під час візиту 13 лютого до Риги отримав запевнення від свого латвійського колеги у підтримці територіальної цілісності  та суверенітету України і необхідності продовження санкцій до повного виконання Москвою Мінських домовленостей.

Про це повідомили у прес-службі МЗС України.

"13 лютого на запрошення Державного секретаря МЗС Латвії Андрейса Пілдеговичса відбувся візит до Латвії Державного секретаря МЗС України Андрія Заяця. Під час зустрічі Пілдеговичс і Заяць обговорили порядок денний двосторонніх контактів на найближчий період і взаємодію в рамках міжнародних організацій. Новопризначений Держсекретар МЗС України поінформував латвійську сторону про останній розвиток ситуації на Сході України та умови, необхідні для забезпечення прогресу в рамках Мінського процесу", - йдеться в повідомленні.

Державні секретарі МЗС Латвії та України поділилися своїм баченням пріоритетів розвитку двосторонніх відносин під час публічної дискусії "25 років дипломатичних відносин між Латвією та Україною - досягнення та перспективи".

"Латвійський держсекретар наголосив на неприйнятності порушення міжнародно визнаних кордонів, підтримці територіальної цілісності та суверенітету України, євроінтеграційних прагнень, зацікавленості у розвитку спільних проектів у сфері транспорту та транзиту", - зазначають у МЗС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-