У Краснодарі затримали другого активіста у справі про погруддя Дзержинського

У Краснодарі затримали другого активіста у справі про погруддя Дзержинського

Укрінформ
У суботу в Краснодарі співробітниками поліції РФ був жорстко затриманий цивільний активіст Віктор Чириков, ймовірно, у зв'язку з акцією прикріплення хреста на пам'ятник Дзержинському в День чекіста.

Про це повідомляється на сайті "Голос Кубані".

У Краснодарі затриманий другий цивільний активіст Віктор Чириков – ймовірно, у зв'язку з акцією прикріплення хреста на пам'ятник Дзержинському в Краснодарі 20 грудня, суд над Віктором Чириковим відбудеться 25 грудня.

Затримання відбувалося в дуже жорсткій манері, в ньому брали участь дві машини з співробітниками ППС і машина з оперативниками в цивільному. При цьому машина Чирикова залишилася кинутою на місці затримання.

23 грудня на 15 діб був арештований інший підозрюваний учасник акції Олексій Кнедляковський. Йому інкримінували дрібне хуліганство. За словами його адвоката Олександра Попкова, ніяких переконливих доказів його вини не було висунуто.

Встановлення хреста на пам'ятник Дзержинському в "день чекіста" стала причиною громадського скандалу в зв'язку з тим, що спецслужби змусили багато краснодарських ЗМІ прибрати інформацію про цю акцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-