З

З "Радио Вести" звільняються топ-менеджери - ЗМІ

Укрінформ
З 1 березня з "Радио Вести" звільняються генеральний продюсер Віталій Докаленко, шеф-редактор інформаційної служби Ольга Куришко і програмний директор Ірина Сінченко.

Про це повідомляє "Детектор медіа".

"Генеральний продюсер "Радио Вести" Віталій Докаленко підтвердив "Детектору медіа", що з 1 березня йде з медіахолдингу: "Так, іду, з 1 березня. Час прийшов для досягнення нових звершень". Він також підтвердив, що з "Радио Вести» йдуть інші співробітники", - але не захотів називати імен", - ідеться на сайті.

Посилаючись на власні джерела з радіостанції, "Детектор медіа" інформує, що сьогодні, 23 лютого, про своє рішення через тиждень залишити "Радио Вести" повідомили на редколегії Ольга Куришко та Ірина Сінченко.

За словами джерел, раніше співробітники "Радио Вести" підписали надані їм роботодавцем повідомлення про те, що з 28 лютого холдингу "Вести Украина" можуть бути не потрібні їхні послуги, якщо не буде продовжено ліцензії "Радио Вести". Але топ-менеджери редакції самі прийняли рішення припинити співпрацю з радіостанцією, не чекаючи продовження ліцензій.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Національна рада через ухвалу Франківського районного суду м. Львова щодо забезпечення позовної заяви громадянки Бондаревої Н. В. перенесла розгляд питання про продовження терміну дії ліцензії ТОВ "ТРК "Дивосвіт", яке мовить з логотипом "Радио Вести".

Сьогодні Нацрада відклала до 17 години розгляд заяви про продовження строку дії ліцензії цьому мовнику. Це пов'язано з тим, що регулятор зараз отримав ухвалу Окружного адміністративного суду м. Харкова про визнання протиправним рішення Нацради щодо застосування санкцій до цього ліцензіата.

Зображення з сайту "Радио Вести"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-