Нацрада знову відклала розгляд питання щодо ліцензії

Нацрада знову відклала розгляд питання щодо ліцензії "Радио Вести"

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення відклала до 17-ї години розгляд заяви про продовження строку дії ліцензії ТОВ "ТРК "Дивосвіт", яке мовить з логотипом "Радио Вести".

Це пов’язано з тим, що Нацрада тільки зараз отримала ухвалу Окружного адміністративного суду м. Харкова про визнання протиправним рішення державного регулятора щодо застосування санкцій до цього ліцензіата, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ухвала хороша. Вона переписана слово в слово з попередньої ухвали франківського суду. Тобто, навіть стиль не поміняли в тих заходах, які пропонується застосувати до Національної ради», - сказала заступник голови Нацради Уляна Фещук.

Вона зазначила, що не мала можливості детально ознайомитися з цим документом. «Оскільки ухвала надійшла тільки зараз, і це питання стосується «Дивосвіту», то ви побачите ухвалу цього "чарівного" суду на нашому сайті. Давайте зробимо популярним суддю харківського адміністративного окружного суду пані Полях, яка була призначена у 2012 році суддею цього суду. І зробимо перерву до 16-ї чи 17-ї години, щоб я могла уважно ознайомитися з тими матеріалами, які нам надійшли», - сказала Фещук.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня через ухвалу Франківського районного суду м. Львова щодо забезпечення позовної заяви громадянки Бондаревої Н. В. регуляторний орган переніс розгляд питання про продовження терміну дії ліцензії цього мовника. Прикметним є те, що позовна заява була розглянута з неймовірною, як для наших судів, швидкістю. Подана вона була 15 лютого, і того самого дня відбувся розгляд заяви про забезпечення позову та винесено ухвалу. А вранці 16 лютого ця ухвала разом із супровідним листом компанії була подана представником ліцензіата до Національної ради. Регулятор на засіданні заявив, що через численні порушення норм права звертатиметься до Вищої кваліфікаційної комісії суддів та правоохоронних органів, однак, будучи законослухняним, не розглядав заяви ТРК "Дивосвіт".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-