СБУ заперечує перевірки каналу

СБУ заперечує перевірки каналу "24" чи його засновників

Укрінформ
Служба Безпеки України не проводить жодних перевірок телеканалу "24" або його засновників.

Таку відповідь дала СБУ на лист від генерального директора телеканалу "24" Романа Андрейка.

"Розглянувши Ваш відкритий лист до голови СБ України наголошуємо, що Служба працює виключно в правовому полі та в інтересах державної безпеки. Інформуємо, що жодних перевірок телеканалу "24" або його засновників Служба безпеки України не проводить", - йдеться у повідомленні.

У відомстві наголошують, що співробітників СБУ в офісі телеканалу "24" не було. "Дані про власників і засновників телеканалу дійсно є відкритими, а тому немає потреби опитувати вахтерів. Викликає подив, що Ви такої низької думки про наших співробітників. Сподіваємося, що це лише непорозуміння. Наразі ми вживаємо заходи для з’ясування обставин, про які йдеться у Вашому листі", - наголосили у відомстві.

В СБУ запевнили гендиректора каналу, що у разі виникнення потреби поспілкуватись особисто це буде зроблено відкрито.

У відкритому листі Андрейка, зокрема, йшлося про те, що вчора ввечері двоє офіцерів СБУ навідалися до будинку, де розміщений офіс 24 каналу. Пред’явивши посвідчення капітана СБУ (на жаль, прізвище ніхто не запам’ятав), один із офіцерів розпитував про те, чи все в порядку із 24 каналом та хто його засновники і як взагалі справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-