У центрі Києва поліція вилучила пістолет і гранату

У центрі Києва поліція вилучила пістолет і гранату

Фото
Укрінформ
У центрі Києва працівники поліції під час перевірки вилучили у перехожих світлошумову гранату, предмет, схожий на вибуховий пакет, та стартовий пістолет із явними ознаками переробки під бойову зброю.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"На вулиці Михайлівській на фільтраційному пункті правоохоронці зупинили киянина, 1959 року народження. У чоловіка поліцейські вилучили перемотані скотчем світлошумову гранату та предмет, схожий на петарду. Окрім цього, до гранати прикріплені також шурупи та інші металеві предмети. З якою метою чоловік переносив ці речі, буде встановлено після ретельної перевірки", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у 20-річного перехожого на Хрещатику під час перевірки знайшли предмет, схожий на вибуховий пакет. На місце відразу викликали фахівців вибухотехнічної служби, які наразі проводять перевірку вилученого.

Також, на Хрещатику працівники поліції у 18-річного місцевого студента виявили предмет, схожий на стартовий пістолет із явними ознаками переробки під бойову зброю. Його вилучили і направили на проведення експертизи.

Як повідомлялося, сьогодні поліцейські в Києві вилучили у місцевого мешканця бойову гранату, а також у двох чоловіків багнет-ніж та мисливський ніж.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-