На Харківщині триває реалізація проєктів з відновлення медзакладів

На Харківщині триває реалізація проєктів з відновлення медзакладів

Укрінформ
На Харківщині триває реалізація проєктів з відновлення медичних закладів.

Про це повідомляє сайт Харківської ОВА, передає Укрінформ.

«У межах Регіонального офісу міжнародного співробітництва обговорили відновлення у Чугуївській громаді медзакладів. З минулого року за підтримки Фундації Олени Зеленської провели ремонт у найбільш пошкодженому травматологічному відділенні Чугуївської центральної лікарні і оснастили його необхідним обладнанням», - сказав голова ОВА Олег Синєгубов.

За словами Чугуївського міського голови Галини Мінаєвої, у громаді створюють умови для якомога більшої кількості відділень, аби сімейні лікарі та пацієнти мали можливість працювати та обслуговуватися в зручних приміщеннях. Так, провели ремонт в амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селищі Кочеток. Наразі йде облаштування меблями і найближчим часом ми її відкриємо», – розповіла Мінаєва.

Також наголошується, що цього року у Чугуївській громаді планують закінчити ремонтні роботи у відділенні екстреної допомоги та облаштувати приміщення для лікарів первинки в одному з найвіддаленіших населених пунктів – селі Велика Бабка.

Читайте також: У найбільш постраждалих районах Харківщині відновили амбулаторії первинної меддопомоги

Як повідомлялося, у Дергачівській громаді на Харківщині відновлюють 27 багатоквартирних будинків, які постраждали у результаті обстрілів росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-