Влада показала, як відбудовують Миролюбівку на деокупованій Херсонщині

Влада показала, як відбудовують Миролюбівку на деокупованій Херсонщині

Відео
Укрінформ
Населений пункт Миролюбівка Білозерської громади на Херсонщині, понівечений окупантами, відновлюють, бо люди хочуть жити вдома.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«Відвідав Миролюбівку Білозерської громади. Село було понівечене окупантами. Пошкодження значні та попри всі труднощі люди хочуть жити вдома. Тож відбудовуємо цей населений пункт», - наголосив Прокудін.

За словами начальник ОВА, він перевірив готовність одного з укриттів в освітньому закладі. Прокудін підкреслив, що класи, санітарні приміщення – все готове для зустрічі дітлахів, у майбутньому планується облаштувати ще дві кімнати відпочинку.

Читайте також: Ще 100 родин на Херсонщині отримали будівельні набори на відновлення осель

Також начальник ОВА оглянув приміщення, в якому працюватиме підрозділ місцевої пожежної охорони. Він розповів, що міжнародні партнери передали вогнеборцям пожежну автівку. Спецтранспорт укомплектований всім необхідним для гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій.

Як повідомляв Укрінформ, на деокупованій Херсонщині оголосили тендери на 81 нове будівництво і 39 капітальних ремонтів осель у селі Посад-Покровське, яке увійшло до урядового проєкту з комплексного відновлення населених пунктів.

Фото: 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-