На Херсонщині оголосили тендери на зведення понад 80 будинків у селі Посад-Покровське

На Херсонщині оголосили тендери на зведення понад 80 будинків у селі Посад-Покровське

Відео
Укрінформ
На деокупованій Херсонщині оголосили тендери на 81 нове будівництво і 39 капітальних ремонтів осель у селі Посад-Покровське, яке увійшло до урядового проєкту з комплексного відновлення населених пунктів.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

«Посад-Покровське. Продовжуємо реалізовувати проєкт відбудови. Маємо 5 будинків площею 70 квадратних метрів кожен, у яких вже зведено стіни, завершена покрівля. На черзі – внутрішні роботи… Загалом оголошено тендери на 81 нове будівництво і 39 капітальних ремонтів осель», - йдеться у повідомленні.

Відео: Фейсбук Oleksandr Prokudin

За його словами, триває закладення фундаменту чотирьох осель. Ці будинки будуть з підвалами. Їхня площа - 90 метрів квадратних. Таких будівель буде 22.

Читайте також: Канада надасть експертну підтримку у відновленні 19 українським громадам

Як зазначив Прокудін, паралельно фахівці працюють над відновленням мереж електропостачання, газопостачання та водопостачання, доріг й автомагістралей. Роботи триватимуть до повного відновлення села.

За планом буде споруджено стильні типові будиночки та вся необхідна інфраструктура. Прокудін підкреслив¸що такий підхід необхідний, адже село окупанти знищили вщент. Тож єдиний вихід - зведення з нуля.

Як повідомляв Укрінформ, село Посад-Покровське увійшло до урядового проєкту з комплексного відновлення населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-