Гроші на відбудову: UkraineInvest організує у Варшаві інвестиційний форум

Гроші на відбудову: UkraineInvest організує у Варшаві інвестиційний форум

Укрінформ
Урядовий офіс залучення та підтримки інвестицій (UkraineInvest) у середу, 15 листопада 2023 року, проведе у Варшаві наймасштабніший інвестиційний форум FIT for Ukraine: Annual Meeting (щорічна зустріч).

Про це повідомляє пресслужба UkraineInvest, передає Укрінформ

Як зазначається, мета форму - залучення приватних інвестицій для відбудови України. Учасники обговорять найважливіші питання, з якими стикаються інвестори, окреслять інвестиційні досягнення 2023 року та визначать плани на 2024-ий.

“Захід відбудеться офлайн у межах найбільшої виставки з реконструкції України ReBuild Ukraine. Всі, хто бажає інвестувати в Україну та взяти участь у її відбудові, отримають найактуальніші аналітичні дані, інформацію про доступні інвестиційні стимули, успішні кейси, регуляторні зміни, практичні аспекти реалізації проєктів, відомості про інвестиційні проєкти, над якими працює UkraineInvest”, - йдеться у повідомленні.

Форум об'єднає високопоставлених представників влади та бізнесу, інвестиційні агенції, міжнародні організації та фінансові установи. Серед спікерів – урядовці, представники BlackRock, DFC, ЄБРР, CSIS, Kingspan, Kovalska, Bayer тощо. Очікується, що захід відвідають 500 міжнародних делегатів.

Сесії форуму побудовані таким чином, щоб відповісти на найважливіші питання, з якими стикаються інвестори при веденні бізнесу в Україні. Теми для обговорення: “Фінансування приватного сектору для трансформації української економіки”, “Відновлення українських регіонів та промисловості за участю приватного сектору: державна підтримка та стимули”, “Успішні кейси, інвестиційні плани на 2024 рік”.

Читайте також: UkraineInvest супроводжує нові інвестиційні проєкти на суму до $500 мільйонів

Під час форуму відбудеться церемонія нагородження для представників влади, бізнесу та міжнародних організацій, які зробили значний внесок у розвиток та підтримку економіки України.

Акредитація ЗМІ: nazarii.volianskyi@ukraineinvest.gov.ua

Як повідомлялося, “FIT for Ukraine” - серія інвестиційних форумів для бізнесу, зацікавленого у відновленні України. У 2023 році заходи "FIT for Ukraine" відвідали понад 7 000 людей із 65 країн. ReBuild Ukraine - одна з найбільших конференцій та виставок, присвячених відновленню України. Минулого року конференція зібрала понад 3 000 учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-