Агентство відновлення ініціює зустрічі з будівельним бізнесом у регіонах

Агентство відновлення ініціює зустрічі з будівельним бізнесом у регіонах

Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України ініціювало низку зустрічей із представниками будівельного бізнесу у регіонах із питань відбудови.

Про це повідомила пресслужба Агентства відновлення, передає Укрінформ.

«Агентство відновлення будує партнерські та прозорі взаємини з будівельним бізнесом та ініціює протягом листопада низку зустрічей у 4 містах України. На цих заходах плануємо ознайомити учасників ринку з проєктами відновлення, над якими працює Агентство. Розповісти про те, як можна долучитися до цих проєктів. Які зміни впровадила команда Агентства, щоб участь у державних закупівлях була простою, прозорою та зрозумілою», — йдеться у повідомленні.

До участі запрошено представників будівельних компаній, компаній-проєктантів, професійних обʼєднань, експертів з технічного нагляду, інженерів-консультантів. Зокрема тих, хто працює у прифронтових та постраждалих від воєнних дій областях.

Читайте також: Американська компанія Miyamoto International надаватиме Агентству відновлення експертну допомогу

Перша зустріч відбудеться 17 листопада в Одесі. На неї запрошено також будівельний бізнес Херсонської, Миколаївської та Вінницької областей. 22 листопада у Дніпрі відбудеться зустріч із бізнесменами Дніпропетровської, Запорізької, Донецької областей, 24 листопада – у Сумах для представників Сумської, Чернігівської, Полтавської областей, 28 листопада - у Харкові.

Щоб взяти участь у зустрічах, необхідно заповнити реєстраційну форму на сайті Агентства відновлення.

Як повідомлялось, Міністерство відновлення та UNDP оголосили 10 громад-переможців відкритого конкурсу оцінки потреб та планування відновлення на місцевому рівні. Проєкт здійснюється за підтримки міжнародної аудиторської компанії KPMG Ukraine та UNDP Ukraine / ПРООН в Україні і фінансування уряду Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-