Для участі у пілотному проєкті з планування відновлення відібрали 10 громад

Для участі у пілотному проєкті з планування відновлення відібрали 10 громад

Фото
Укрінформ
Міністерство відновлення та UNDP оголосили 10 громад-переможців відкритого конкурсу оцінки потреб та планування відновлення на місцевому рівні.

Про це повідомляє пресслужба Мінвідновлення, передає Укрінформ.

За результатами конкурсу для участі в проєкті було відібрано Білоцерківську, Богодухівську, Валківську, Вижницьку, Куяльницьку, Нововолинську, Охтирську, Прилуцьку, Хмелівську та Чернеччинську територіальні громади з більш як 100 учасників.

До участі в конкурсі запрошувалися громади, що знаходяться не ближче ніж за 30 км від зони активних бойових дій.

Читайте також: Київська ОВА подала до Агентства з відновлення перелік 108 об’єктів у Мощуні

"Саме громади мають лідерську роль у процесах відновлення. Одним із наших головних завдань є допомогти їм, не чекаючи перемоги, відбуватися і стати сильнішими. Вони отримають фахову підтримку у розробці планів відновлення, проведенні оцінки корупційних ризиків, посиленні спроможності місцевої влади реагувати на кризи тощо", – зазначив віцепрем’єр-міністр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

Як повідомлялося, імплементація проєкту здійснюється за підтримки міжнародної аудиторської компанії KPMG Ukraine та підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні і фінансування Уряду Японії.
Фото: Мінвідновлення

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-