Корейська компанія Ssangyong готова долучатися до відбудови в Україні

Корейська компанія Ssangyong готова долучатися до відбудови в Україні

Фото
Укрінформ
Корейська промислова компанія Ssangyong, яка є експертом у будівництві, готова допомагати з проєктами відбудови в Україні.

Про це повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України, передає Укрінформ.

Представники компанії в межах візиту до України зустрілися з командою Агентства відновлення та відвідали, зокрема, чотири обʼєкти у Київській області - це житлові будинки у Бучі та Макарові.

«Ми розпочали системну співпрацю з представниками найвідоміших корейських компаній, які готові допомагати нам експертизою та розглядати можливості фінансування проєктів відбудови. Це вагома підтримка для швидшого відновлення постраждалих регіонів», – сказав голова Агентства відновлення Мустафа Найєм.

Сторони у межах спільної роботи обговорили виклики та дефіцити, де компанія Ssangyong може допомогти як експерт у будівництві. А також – проєкти, до яких партнери з Кореї готові долучитися.

В Агентстві відновлення поінформували, що у Бучі понад 3 100 обʼєктів інфраструктури були зруйновані або пошкоджені. У Макарові окупанти зруйнували понад 3 600 споруд.

Читайте також: В Україні відновили понад 800 пошкоджених Росією медзакладів

Як повідомлялося, корейська промислова компанія Ssangyong заснована в 1977 році. Виконала 135 проєктів у 20 країнах світу загальною вартістю 9 мільярдів доларів США . Серед них – проєкти відбудови після стихійних лих.

Фото: restoration.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-