Шмигаль обговорив із адміністраторкою USAID відновлення енергосистеми

Шмигаль обговорив із адміністраторкою USAID відновлення енергосистеми

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль обговорив із адміністраторкою USAID Самантою Пауер відновлення енергетичної системи.

Як передає Укрінформ, про це Шмигаль повідомив у Телеграмі.

«Вітаю в Україні з черговим візитом адміністратора USAID Саманту Пауер. Надзвичайно цінуємо швидку та вагому підтримку США через механізми агентства», - заявив Шмигаль.

Прем’єр-міністр подякував за надання нового пакету гуманітарної допомоги в розмірі 500 млн доларів та 250 млн доларів на підтримку сільського господарства України. Він також наголосив, що Росія вкотре ставить під загрозу продовольчу безпеку у світі.

«Розповів про шляхи продовження «зернової ініціативи» та кроки з розбудови прикордонної інфраструктури. Обговорили відновлення енергетичної системи - допомога агентства в цьому напрямку є для нас дуже важливою», - заявив Шмигаль.

За його словами, уряд також зосереджений на підтримці малого й середнього бізнесу через кредитні й грантові програми та на реалізації реформ.

Читайте також: В USAID назвали вихід Росії із «зернової угоди» прикладом зневаги до життя людини

Як повідомляв Укрінформ, адміністратор Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Саманта Пауер під час відвідин Одеського морського порту оголосила, що Сполучені Штати додатково виділять 250 млн доларів на підтримку агросектора України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-