Кубраков обговорює з польським бізнесом у Варшаві питання відбудови України

Кубраков обговорює з польським бізнесом у Варшаві питання відбудови України

Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков обговорює у середу у Варшаві участь польських компаній у відбудові України.

Про це заявила в середу у коментарі PAP уповноважена уряду Польщі з питань польсько-українського співробітництва у сфері розвитку Ядвіга Емілевич, передає Укрінформ з посиланням на Puls Biznesu.

“Сьогодні у нас зустріч у Канцелярії прем’єр-міністра з віцепрем'єр-міністром України Олександром Кубраковим. Вона важлива з точки зору відбудови України”,- зазначила Емілевич.

Читайте також: Кубраков закликає громади фіксувати збитки від підриву Каховської ГЕС

За її словами, це можливість для польських підприємців на високому рівні не лише заявити про готовність займатися відбудовою України, а й донести до української сторони очікування бізнесу.

Як повідомила Емілевич, спочатку відбудеться політична частина зустрічі, а згодом українська делегація поспілкується з представниками польських інституцій та бізнес-середовища, зокрема Експортно-кредитної страхової корпорації, Банку національної економіки, Польського фонду розвитку, Польського агентства інвестицій і торгівлі, Союзу підприємців та роботодавців Польщі, Міжнародної асоціації польських підприємців в Україні та Польсько-українська господарчої палати.

Читайте також: Польща допоможе відбудувати підтоплене село Інгулець на Херсонщині

Як відомо, близько 1,7 тис. польських компаній різноманітного профілю бажає взяти участь у післявоєнній відбудові України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-