Зеленський зустрівся з керівництвом BlackRock: говорили про інвестиції та відновлення України

Зеленський зустрівся з керівництвом BlackRock: говорили про інвестиції та відновлення України

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорив із керівництвом BlackRock деталі створення інвестиційного фонду для відновлення України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у Телеграмі Глави української держави.

“Деталі створення інвестиційного фонду для відновлення економіки України проговорили під час зустрічі з керівництвом найбільшої компанії з управління активами у світі BlackRock. Основною метою створення фонду є залучення приватного та публічного капіталу для реалізації масштабних бізнес-проєктів в Україні”, - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський обговорив з конгресменами США ситуацію на Запорізькій АЕС та зерновий коридор

Він наголосив, що “це буде потужний сигнал посилення інвестиційного клімату”.

“Це важливо не тільки для наших людей, для нашого суспільства, але й для бізнесу, для підприємців за кордоном. Зараз настав історичний момент, адже із самих перших днів незалежності ми не мали таких величезних кейсів інвестиційного характеру в Україні. Ми пишаємося тим, що можемо започаткувати такий процес”, - підкреслив Президент.

Читайте також: Зеленський зустрівся з амбасадорами United24

Як повідомлялося, 5 травня Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із делегацією Європейської комісії «За демократію через право» (Венеційська комісія) на чолі з головою комісії Клер Базі Малорі, яка перебуває з візитом в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-