Шмигаль зустрівся з головою парламенту Португалії - говорили про відновлення України

Шмигаль зустрівся з головою парламенту Португалії - говорили про відновлення України

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час зустрічі у Києві з делегацією Асамблеї Португалії на чолі з головою парламенту Аугушту Сантушем Сілвою обговорив підтримку України та допомогу у відновленні.

Як передає Укрінформ, про це Шмигаль написав у Телеграмі.

"У фокусі нашої розмови: підтримка України та допомога у відновленні. Запросив португальський бізнес інвестувати в нашу країну вже зараз, адже відновлення України стане найбільшим проєктом з часів Другої світової війни. Сподіваємось на підтримку Португалією євроінтеграційних та євроатлантичних прагнень України", - зазначив Шмигаль.

Він подякував за зусилля, які Асамблея Португалії докладає для підтримки України: фінансової, гуманітарної, санкційної. "Цінуємо оперативну передачу зброї, техніки, а також навчання наших військових", - наголосив Шмигаль.

Читайте також: Португалія передасть Україні п'ять бронемашин

Як повідомляв Укрінформ, 2 травня Президент Володимир Зеленський обговорив із головою парламенту Португалії Аугушту Сантушем Сілвою взаємодію між країнами на шляху інтеграції України до Європейського Союзу й очікування від липневого саміту НАТО, потреби українських захисників і формулу миру.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-