Мелоні: Вкладати кошти в Україну сьогодні – це не ризик, а інвестиція

Мелоні: Вкладати кошти в Україну сьогодні – це не ризик, а інвестиція

Укрінформ
Голова Ради міністрів Італійської Республіки Джорджа Мелоні вважає, що вкладати кошти в Україну сьогодні – це не ризик, а далекоглядна інвестиція.

Про це Мелоні сказала під час спільної з Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем заяви для преси у Римі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Відбудова України – це справа всієї Європи. Хочу сказати підприємцям, яких я вже тут зустрічала, і я вже з ними говорила про це: сьогодні вкладати кошти в Україну – це не ризик з моєї точки зору, це одна з найбільш далекоглядних інвестицій, які можна зробити сьогодні», - сказала Мелоні.

Вона зазначила, що тема відбудови критичної інфраструктури України і стратегічних галузей економіки сьогодні дуже важлива.

«Ще раз повторю: говорити про відновлення України – значить приймати як даність те, що Україна переможе, і те, що наше майбутнє пов’язане з майбутнім України, що воно мирне, і що Україна процвітатиме разом з нами», - акцентувала Прем’єр-міністр Італії.

Мелоні запевнила, що Італія завжди буде підтримувати боротьбу за свободу, продовжуватиме надавати Україні всю необхідну допомогу і буде продовжувати підтримувати мирний план Президента Зеленського з десяти пунктів.

«Вирішення цього конфлікту можливе лише коли Україна переможе і лише на українських умовах. Ще раз хочу повторити, що сила в праві, сила на нашій стороні, тому що ми за право. Миру буде досягнуто лише тоді, коли росія припинить свою агресію», - акцентувала Мелоні.

Читайте також: Італія сприятиме прискоренню початку перемовин про вступ України до ЄС - Мелоні

Як повідомлялося, у Римі 26 квітня проходить двостороння конференція з відбудови України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-