У Вінниці стартував перший національний форум Relocation

У Вінниці стартував перший національний форум Relocation

Укрінформ
У Вінниці розпочався перший національний форум Relocation, який має за мету консолідацію зусиль бізнес-спільноти задля посилення економічної безпеки країни.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в ГО «Вінницький Бізнес Клуб».

«Зараз надзвичайно актуальним є питання відновлення української економіки, зокрема, налагодження нових ланцюжків вартості, які порушила війна. Адже підприємства втрачають сировинну базу, постачальників і партнерів, звичну логістику. Особливо важко релокованим підприємствам. Тому наш форум покликаний знайти нові шляхи вирішення цих проблем і механізми сприяння інтеграції релокованих підприємств в бізнес-середовище регіону, куди вони перебазувалися. Саме ці питання сьогодні обговорюватимуть наші спікери та понад сто учасників, які беруть участь у першому національному форумі Relocation, який ми організували разом із партнерами», - повідомили у «Вінницькому Бізнес Клубі».

Організатори зазначили, що основними питаннями, які винесені на обговорення учасників, є можливості для українського, в тому числі релокованого бізнесу, які з'являються у ході інтеграції України з ЄС. Також учасники зібрання матимуть можливість ознайомитися з перспективними продуктами і цікавими кейсами та інформацією про можливість участі у міжнародних та вітчизняних донорських програмах для становлення та відновлення бізнесу.

Упродовж форуму працюватимуть дискусійні панелі, у яких спікерами стануть посадовці з органів державної влади та місцевого самоврядування, дотичні до питань релокації та відновлення бізнесу, а також представники великих вітчизняних компаній і міжнародних донорських та вітчизняних фундацій, які опікуються питання ми розвитку та підтримки підприємництва.

Читайте також: Західноукраїнський форум партнерства у Львові зібрав близько 800 учасників

Захід проводиться за ініціативи Спілки підприємців «Стіна» та ГО «Вінницький Бізнес Клуб» за підтримки Центру міжнародного приватного підприємства (СІРЕ) та програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки Уряду Британії та за сприяння Вінницької обласної військової адміністрації, Вінницької обласної ради та Вінницької міської ради.

Як повідомлялося, станом на початок грудня у Вінниці зареєстровано 244 релоковані суб'єкти господарювання, 72 з них приєдналися до Вінницької МТГ та стали на облік у ГУ ДПС у Вінницькій області як платники податків і зборів протягом листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-