Західноукраїнський форум партнерства у Львові зібрав близько 800 учасників

Західноукраїнський форум партнерства у Львові зібрав близько 800 учасників

Фото
Укрінформ
У Львові проходить Західноукраїнський форум партнерства, який об’єднав близько 800 представників українських та міжнародних компаній, влади та соціальної сфери.

Про це повідомляє з місця події кореспондент Укрінформу.

«Говорити про економіку треба з людьми, які її роблять. Дякую за цей повний зал, що не зважаючи на війну проблеми з електропостачанням, евакуацію, релокацію, ви вірите в Україну. Цей форум називається «форум партнерства». І я кажу відверто, що на Львівщині ми готові бути партнерами для бізнесу. І основне наше завдання – це довіра, бо партнерство можливе тільки тоді, коли вона є», - сказав начальник львівської ОВА Максим Козицький.

Західноукраїнський форум партнерства у Львові / Фото: Маркіян Лисейко. Укрінформ

Форум об’єднав майже 800 учасників та 20 експерів-спікерів.

Програма Західноукраїнського форуму партнерства передбачила окремі панельні дискусії, присвячені найактуальнішим темам сфери політики, економіки та бізнесу, виставку релокованих підприємств та франшизного бізнесу, Startup Expo – виставку українських стартапів та Business Expo - експо-виставку ключових підприємств регіону та країни, а також діяльність найбільшої платформа для нетворкінгу та обміну досвідом представників бізнесу, влади та соціальної сфери.

Основні цілі події - визначення засад економіки воєнного стану, активізація бізнесу та створення середовища для релокованих підприємств з метою обміну досвіду та контактів для побудови успішних бізнес-зв'язків.

Читайте також: У Львові відкрили центр психосоціальної реабілітації

Подія відбувається за сприяння Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), Німецького банку розвитку (KfW) та Міжнародної організації з міграції (МОМ) - Агентства ООН з питань міграції, в рамках проєкту «Розвиток МСП (мікро- та малих підприємств): економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-