Об 11:00 - обговорення потреб у правовій допомозі під час війни

Об 11:00 - обговорення потреб у правовій допомозі під час війни

Медіацентр Україна - Укрінформ
Укрінформ
8 червня об 11:00 - публічне обговорення на тему: «Правозахист в умовах війни: проблеми та потреби у правовій допомозі VS доступність».

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Спікери: Дмитро Бородавко - заступник начальника штабу Сил ТрО, полковник; Ігор Ніколаєв - адвокат, член робочої групи щодо виконання норм міжнародного гуманітарного права та участі у наданні правових послуг Сил ТрО; Олександр Баранов - директор Координаційного центру з надання правової допомоги; Олександр Павліченко - виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини; Ганна Овдієнко - правовий експерт Харківської правозахисної групи; Ярослава Зволінська - стратегічний юрист БФ «Право на захист»; Віталій Титич - адвокат, член робочої групи щодо виконання норм міжнародного гуманітарного права та участі у наданні правових послуг Сил ТрО.

Теми до обговорення:

  • Пошук алгоритмів надання правової допомоги населенню в т.зв. «сірих зонах», зонах ведення активних бойових дій і на деокупованих територіях.

  • Координація зусиль Командування Сил ТрО ЗСУ, органів державної влади та інших зацікавлених суб’єктів у наданні правової допомоги та правовому просвітництві населення у зонах, наближених до бойових дій та з обмеженими можливостями державних органів у забезпеченні даних послуг.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Дивіться на YouTube-каналі Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-