Увесь світ має підтримувати Україну - генерал-губернатор Канади

Увесь світ має підтримувати Україну - генерал-губернатор Канади

Укрінформ
Міжнародній спільноті варто докладати усіх можливих зусиль до підтримки України у її захисті від російської агресії.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це у Оттаві заявила генерал-губернатор Канади Мері Саймон з нагоди роковин початку повномасштабного російського вторгнення до України.

“На тлі продовження нападів, гуманітарна криза погіршується. Слід використовувати кожну можливість для підтримки України. Необхідно допомагати людям, які шукають безпеки та стабільності в хаосі. Слід підтримувати українців у відбудові країни навіть тоді, коли вони борються за її майбутнє”, - сказала Саймон.

Читайте також: У столиці Канади розгорнули 30-метровий прапор України

Вона додала, що з часу початку повномасштабного російського вторгнення “постраждало надто багато людей й страждають досі”.

“Водночас, ми також побачили силу людяності. Хоробрі та стійкі українці готові боротися за свою свободу та свободу світу. Громадяни, які твердо стоять та чинять спротив агресору. Люди різних національностей пропонують допомогу, захищаючи демократію та верховенство права”, - зазначила генерал-губернатор.

Читайте також: Канада виділила понад $16 мільйонів на ряд проєктів в Україні

Саймон також закликала міжнародну спільноту “реагувати на цю кризу спільно”. “Із наближенням перших роковин постійних обстрілів росії, сподіваймося на тривалий мир, на возз’єднання родин, на відновлення домівок. Віримо, що перший рік війни стане останнім”, - наголосила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-