Зеленська: Кожен охочий допомогти Україні знайде для себе таку можливість

Зеленська: Кожен охочий допомогти Україні знайде для себе таку можливість

Відео
Укрінформ
Українці щодня чекають на завершення війни проти російського агресора, але це залежить і від підтримки нашої держави з боку світової спільноти.

Про це Олена Зеленська сказала в інтерв’ю південнокорейській телекомпанії Channel A, повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт глави держави

Перша леді подякувала Республіці Корея за підтримку й наголосила на необхідності продовження допомоги Україні з боку світової спільноти.

«Щоб дати відсіч, треба мати зброю. Інакше можна загинути. А ще нам потрібна допомога, щоб відновити людський капітал, інфраструктуру, будинки, школи, садочки, бо війна – це не лише лінія фронту, це й економічна криза, і гуманітарна катастрофа. Думаю, що кожен, хто хоче допомогти, знайде для себе таку можливість», – зазначила дружина Президента.

Зеленська також відповіла на запитання, що б вона сказала тим, хто думає, що війна далеко: «Це не гладіаторський бій, за яким можна спостерігати з трибун. Бій будь-якої миті може перекинутися на «трибуни».

Читайте також: Через війну кожному п’ятому українцю загрожує розвиток психічного розладу - Зеленська

Вона наголосила, що Україна найбільше з усіх країн світу прагне закінчити війну: «Війна завжди задовга, навіть коли триває один день. Ми чекаємо на її завершення щодня. Але це залежить і від підтримки світу».

Як повідомляв Укрінформ, під час виступу на Мюнхенській безпековій конференції прем'єр-міністр Естонії Кая Каллас сказала, що Україна має бути в змозі захистити себе і здобути перемогу над росією, що неможливо без збільшення постачання боєприпасів. 

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-