Зеленський вважає, що рф дуже хоче великого реваншу

Зеленський вважає, що рф дуже хоче великого реваншу

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що російська федерація прагне великого реваншу, але їй навряд чи вдасться забезпечити впевнений результат у наступі.

Про це він заявив під час спільної з Прем'єр-міністром Данії Метте Фредеріксен пресконференції в Одесі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що росія дуже хоче якогось великого реваншу, я думаю що вона його почала. Я думаю, їм не вдасться забезпечити своє суспільство впевненим якимось позитивним результатом в наступі. Я впевнений в нашій армії. Я думаю, ми будемо їх усіх потрошку зупиняти, розбивати і готувати свій великий контрнаступ", - сказав Зеленський.

Він розповів, що з першого дня отримання інформації від української розвідки, а потім і від розвідок держав-партнерів про ризики реваншу росії, почав максимально комунікувати з іноземними лідерами.

За його словами, це спілкування відбувалося ще до останнього засідання "Рамштайну" (20 січня - ред.).

Глава держави відзначив, що "Рамштайн" пройшов "дуже непогано", були "добрі рішення", наголосивши, що "головне, щоб міцні рішення були вчасними".

"Усю інформацію, яку від розвідки ми отримували і продовжуємо отримувати, ми детально вивчаємо, аналізуємо і все, що в нас є, усю інформацію ми передаємо партнерам, секретів не може бути, нам потрібна підтримка зараз, бо реванш, про який йдеться не тільки у вашому запитанні, а в принципі в інформпросторі світу, реванш зрозумілий. Ми вважаємо, що на Донбасі він і не зупинявся. Він посилюється там постійно. Він посилюється щоденно. Щоденно у них або нові групи нових військових кадрових, або ми бачимо збільшення кількості "вагнерівців", - підкреслив Зеленський, відповідаючи на запитання щодо можливого нового великого наступу рф.

Читайте також: Зеленський висловив співчуття всім, хто втратив рідних унаслідок російського терору

Як повідомлялося, у понеділок Україну з візитом відвідала Прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен. Спільно з Президентом Володимиром Зеленським вона здійснила поїздки до Миколаєва та Одеси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-