Rolls-Royce та PerinGenerators передали українським лікарням надпотужні генератори

Rolls-Royce та PerinGenerators передали українським лікарням надпотужні генератори

Укрінформ
Компанія PerinGenerators Group у співпраці з Rolls-Royce Power Systems передала для українських закладів надпотужні генератори.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я, передає Укрінформ.

“Відбулась зустріч представників Міністерства охорони здоров’я України та компанії PerinGenerators Group, яка в колаборації з Rolls-Royce Power Systems передала для українських закладів надпотужні генератори за підтримки українсько-німецького товариства Рейн Некар, котрі установили комунікацію між сторонами і зорганізували доставку. PerinGenerators виготовила зовнішній корпус генераторів, Rolls-Royce Power Systems надала до них надпотужні двигуни”, - йдеться у повідомленні.

Генератори були передані в КНП «Вишгородська центральна районна лікарня» та КНП «Миколаївська обласна клінічна лікарня». Кожен з генераторів може забезпечити автономну роботу закладу.

Читайте також: Харківщина отримала майже 200 генераторів від Франції

У рамках зустрічі в Міністерстві охорони здоров’я представники відомства висловили подяку компаніям, а також німецько-українському товариству «Рейн-Некар», яке встановило контакт між надавачем та МОЗ і здійснило доставлення вантажу в Україну. 

Як повідомляв Укрінформ, в українських лікарнях буде встановлено ще понад 600 генераторів різної потужності. Партія генераторів надана керівництвом ОАЕ. Вони розподілені між медзакладами столиці та області, а також лікарнями, які працюють у прифронтових і деокупованих регіонах – Харківській, Дніпропетровській, Чернігівській та Сумській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-