Німеччина передала техніку для українських водоканалів, які постраждали через війну з рф

Німеччина передала техніку для українських водоканалів, які постраждали через війну з рф

Фото
Укрінформ
До Львова працівники німецьких водоканалів привезли п’ять автомобілів та технічне обладнання в межах ініціативи «Water4Ukraine». Все передадуть постраждалим від війни водоканалам України – для налагодження їх операційної діяльності.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ

«Чотири доби наші німецькі колеги переправляли через кордон п’ять автомобілів та технічне обладнання, необхідне для налагодження операційної роботи водоканалів України. Зауважимо, що люди, які перевозять техніку, – це звичайні працівники німецьких водоканалів. Вони витрачають свій вільний час для того, щоб допомогти нам. Ми щиро дякуємо німецькому народу та усім причетним до «Water4Ukraine» за ініціативність і небайдужість до наших проблем», - зауважили у ЛМКП «Львівводоканал».

Німеччина передала техніку для українських водоканалів, які постраждали внаслідок війни / Фото: Львівська міська рада

На сьогодні, в межах ініціативи «Water4Ukraine», для українських водоканалів привезли вже 10 одиниць техніки. Координаційним центром отримання такої гуманітарної допомоги став Львівводоканал. Підприємство скеровує її тим містам, які постраждали найбільше та потребують термінової допомоги для відновлення постачання питної води.

Читайте також: Вінницькі теплопостачальники отримали від USAID екскаватор та 32 генератори

Ініціатива «Water4Ukraine» допомагає водоканалам України функціонувати під час війни. Ініціативу започаткував начальник відділу корпоративних комунікацій та стратегічного маркетингу приватної компанії об'єднаних комунальних послуг міста Вупперталь Ельмар Тієн. Цю ініціативу підтримує також Асоціація комунальних підприємств Німеччини і Міністерством економіки та фінансів Німеччини. Вони збирають кошти, шукають донорів і передають необхідну техніку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-