Вінницькі теплопостачальники отримали від USAID екскаватор та 32 генератори

Вінницькі теплопостачальники отримали від USAID екскаватор та 32 генератори

Фото
Укрінформ
Вінницькі теплопостачальники в межах меморандуму про взаєморозуміння і співпрацю отримали від USAID екскаватор та 32 генератори.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«В рамках Меморандуму про взаєморозуміння і співпрацю, між КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» і USAID за Проєктом енергетичної безпеки (ПЕБ) підприємство отримало 32 генератори і один екскаватор», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дизельні генератори потужністю від 5 до 6,5 кВт використовуватимуться як незалежні джерела живлення. Вони допоможуть уникнути небажаних значних перерв у роботі теплотехнічного обладнання на об’єктах комунального підприємства у разі пошкоджень тепломереж міста внаслідок обстрілів чи аварійних ситуацій.

Також підприємство отримало новий сучасний екскаватор-навантажувач, який використовуватимуть при поривах тепломереж.

У міськраді наголосили, що партнери з Команди теплопостачання USAID «Проєкт енергетичної безпеки» роблять все можливе для того, щоб на основі отриманих запитів від вінницьких тепловиків якнайшвидше підготувати технічну специфікацію, провести тендери, здійснити необхідні закупівлі, доставити допомогу в Україну і передати її отримувачам.

Фото: Вінницька міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-