Зеленська на зустрічі зі студентами британських вишів розповіла про боротьбу України

Зеленська на зустрічі зі студентами британських вишів розповіла про боротьбу України

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська розповіла студентам британських вищих навчальних закладів про випробування, які доводиться проходити українцям у зв’язку з російською агресією.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в дописі дружини Президента у Фейсбуці.

Зеленська наголосила, що наша історія твориться тут і зараз, що дуже гостро відчувають в Україні.

“Розповіла про боротьбу України з російськими загарбниками та про випробування, які проходять українці, студентам британських вишів на запрошення The London Shcool of Economics and Political Science - LSE. Про те, що їхнім колегам, студентам в Україні, щодня доводиться в буквальному сенсі виборювати знання – поміж повітряними тривогами, бомбосховищами, відключеннями електрики… Сказала, що всі вони - наше майбутнє. Майбутнє всього світу: кордони та відстані в ньому умовніші, ніж здається”, - зазначила Зеленська.

Читайте також: Зеленська зустрілася з Королем Чарльзом ІІІ

За її словами, від української, британської, світової молоді залежить, як ми житимемо через 5, 10, 20 років. Зеленська наголосила, що саме молодь визначатиме, яким шляхом підуть наші країни, чи буде навколо мир або ж хаос, чи порушуватимуть права людини, як це робить зараз росія, або, навпаки, вдасться вгамувати будь-якого агресора.

“Ми в Україні знаємо, як це важко – жити в підручнику історії. І водночас це можливість власноруч вписати в нього людяність, підтримку та цінність людського життя”, - додала дружина Президента.

Читайте також: Зеленська побувала на прийомі у королеви-консорта Камілли і подякувала за допомогу українцям

Як повідомляв Укрінформ, перша леді України Олена Зеленська перебуває з візитом у Лондоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-