США виділять $25 мільйонів Україні на підтримку вразливих верств населення взимку

США виділять $25 мільйонів Україні на підтримку вразливих верств населення взимку

Укрінформ
Представниця США при ООН посол Лінда Томас-Грінфілд оголосила про виділення додаткових 25 млн доларів від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на підтримку вразливих верств населення в Україні взимку.

Про це вона заявила в Києві на брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ.

“Сьогодні я відвідала центр для переміщених осіб, який частково фінансують USAID, щоб переконатися, що в людей є їжа, прихисток, тепло цієї зими. Там я мала честь оголосити про додаткові 25 млн доларів від USAID на підтримку вразливого населення в Україні під час важкої зими. Ці нові кошти поширяться на наше планування та допомогу для близько 75 тисяч господарств, які постраждали найбільше”, - сказала вона.

Томас-Грінфілд підкреслила, що США приділяють велику увагу енергетичним потребам України, запевнивши, що Сполучені Штати не дадуть українцям замерзнути чи голодувати через брутальну, непотрібну, незаконну та нелюдську війну росії.

Читайте також: Зеленський зустрівся з представницею США в ООН – про що говорили

Як повідомлялося, 8 листопада представниця США при ООН посол Лінда Томас-Грінфілд прибула до Києва. Президент Володимир Зеленський на зустрічі із Томас-Грінфілд наголосив на необхідності створення повітряного щита над Україною і продовження зернової угоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-