Зеленська закликала німецький бізнес допомогти українцям з відбудовою

Зеленська закликала німецький бізнес допомогти українцям з відбудовою

Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська переконана, що життя в Україні обов’язково переможе, і запросила німецький бізнес долучитися до роботи її фундації та відбудови нашої держави.

Про це вона сказала у відеозверненні до учасників Німецько-українського бізнес-форуму з відбудови України в Берліні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Життя, безсумнівно, переможе. Бо руйнуванню ми протиставляємо відбудову. Тож я запрошую бізнес і організації долучитися, стати партнерами моєї фундації. Бо вірю, що спільно у нас вийде відновити усе, що зламала війна. Я запрошую вас до співпраці заради перемоги життя», - зазначила перша леді.

Зеленська підкреслила, що з першого дня повномасштабної війни Україна не просто переживає страшні події, а діє - рятують людей, триває відбудовова.

«Наші лікарні бомбили – ми вивозили дітей у безпечні країни. Наші дорослі та діти втрачали і втрачають кінцівки, ми знаходимо для них найкраще протезування за кордоном. Але війна додає щодня нових квестів. Тому я створила власну фундацію. У центрі її діяльності людина, її благополуччя, бо я вірю, що відновлення країни починається саме з людей. Якщо покращити їхнє життя, відновити сили, то покращиться і відновиться вся країна», - пояснила дружина Президента.

Читайте також: Перша леді презентувала на Франкфуртському книжковому ярмарку «Довідник безбар’єрності»

Як повідомлялося, дружина Президента Олена Зеленська у вересні в Нью-Йорку презентувала власну благодійну фундацію та запросила світових діячів долучатися до відновлення України.

У межах роботи фундації виокремлено три головні напрямки: медицина, освіта та гуманітарна допомога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-