Мінрегіон розраховує на допомогу Японії під час опалювального сезону

Мінрегіон розраховує на допомогу Японії під час опалювального сезону

Фото
Укрінформ
Міністерство розвитку громад та територій розраховує на допомогу Японії у постачанні резервного обладнання для термінового відновлення спроможностей енергетики в опалювальний сезон.

Як передає Укрінформ із посиланням на Мінрегіон, про це заявив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі.

Обговорюючи тему підготовки до опалювального сезону, Чернишов зазначив, що агресор цілеспрямовано вражає саме цивільну інфраструктуру.

«Ми розраховуємо на допомогу Японії у постачанні резервного обладнання для термінового відновлення наших спроможностей», - сказав міністр.

Сторони також обговорили повернення переселенців у деокуповані райони та їхні потреби у відновленій соціальній та комунальній інфраструктурі. Крім того, розглядалися можливі напрямки участі Японії у відбудові України. При цьому було зазначено важливість відповідального та дисциплінованого підходу для довгострокової майбутньої співпраці.

Читайте також: Без перенесень і змін: у Мінрегіоні запевняють, що опалювальний сезон розпочнеться вчасно

Як зазначають у Мінрегіоні, важливою темою взаємодії для обох країн є допомога японських міст своїм українським побратимам. Сторони домовилися підтримувати цю дієву співпрацю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-