Кондратюк разом зі спікерками парламентів країн ЄС відкрили у Брюсселі виставку «Українські жінки»

Кондратюк разом зі спікерками парламентів країн ЄС відкрили у Брюсселі виставку «Українські жінки»

Фото
Укрінформ
Заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк разом зі спікерками європейських парламентів відкрили у Брюсселі виставку Сейму Республіки Польща "Українські жінки".

Про це Кондратюк повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

"Європейка, мати, військова, волонтерка, мисткиня, бабуся, біженка, кореспондентка і багато інших покликань, доль, місій – це ми, Українки під час війни. Разом з жінками-спікерками парламентів країн ЄС відкрили у Брюсселі виставку Польського Сейму "Українські жінки". Вона присвячена нелегким випробуванням, невтомності, силі та незламності українок. На їх плечі впали усі тяготи війни і жорсткого російського вторгнення. Проте українки не здаються, не падають духом, продовжують важко працювати, виборюючи перемогу для України і мирне майбутнє для своїх дітей - кожна на своєму фронті!", – зазначила вона.

Кондратюк відзначила, що всі фотографії, які представлені в експозиції, – це біль, який українські жінки через себе пропускають, але це також надія, великі сподівання, що тільки разом можна досягти найбільшої мети – перемоги добра над злом.

Віцеспікерка поінформувала, що виставка "Українські жінки" відкрилася в Українському хабі громадянського суспільства у Брюсселі. За її словами, цей простір було надано Європейським парламентом, щоб проявити солідарність та підтримати українське суспільство під час війни.

Кондратюк подякувала організаторам та пані маршалку Сейму Польщі Ельжбеті Вітек за те, що виставка відбулася. На її переконання, завдяки цьому більше європейців та європейок дізнаються про внесок українських жінок у перемогу над російським агресором.

Читайте також: Заступниця голови Верховної Ради зустрілася з українською громадою Бельгії

Як повідомлялося, 12 жовтня заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк візьме участь у зустрічі жінок-спікерок парламентів Європейського Союзу.

Фото: Олена Кондратюк, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-