Заступниця голови Верховної Ради зустрілася з українською громадою Бельгії

Заступниця голови Верховної Ради зустрілася з українською громадою Бельгії

Фото
Укрінформ
Заступниця голови Верховної Ради України Олена Кондратюк 11 жовтня під час робочого візиту до Брюсселя зустрілася з українською громадою в Бельгії.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Королівстві Бельгія.

За повідомленням, у ході зустрічі, яка пройшла в теплій і дружній атмосфері, представники української громади розповіли про свою діяльність, практичну допомогу, яку вони надають Україні від початку російської збройної агресії.

«Було відзначено, що українська громада в Бельгії активно долучається до збору гуманітарної допомоги, проведення культурних заходів на підтримку України, допомоги ЗСУ, а також українцям, які через війну знайшли свій прихисток в Бельгії», – йдеться в дописі.

Читайте також: Українська школа у Брюсселі розпочала навчальний рік

Крім того, було зазначено про акції, які проводились та які плануються українськими громадськими організаціями на підтримку нашої держави.

Пані Олена подякувала громаді за їхню надзвичайно важливу допомогу, високо відзначила активність українських організацій та закликала і надалі продовжувати спільну боротьбу проти російського окупанта.

Посольство висловило вдячність українській громаді за їхню діяльність на благо України.

Як повідомляв Укрінформ, голова Об’єднання українок Бельгії (ОУБ) Наталія Осташ отримала відзнаку Парламенту Валонії за роботу, яку організація здійснює для допомоги Україні в умовах війни.

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-