Благодійники передали 350 протезів iGrip постраждалим цивільним і військовим українцям

Благодійники передали 350 протезів iGrip постраждалим цивільним і військовим українцям

Фото
Укрінформ
Компанія Parashar Industries передала 350 функціональних протезів iGrip військовим та цивільним, які постраждали через російську агресію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

Parashar Industries передала 350 функціональних протезів iGrip для українських військових та цивільних / Фото: МОЗ

“Компанія Parashar Industries, що спеціалізується на протезуванні та реабілітації передала військовим та цивільним, які постраждали внаслідок ворожих дій російської армії, 350 функціональних протезів iGrip. Сучасні протези допоможуть постраждалим від війни українцям повернутися до повноцінного життя”, - ідеться в повідомленні.

У заході з передачі протезів взяли участь посол США в Україні Бріджит Брінк, посол Індії в Україні Харш Кумар Джейн, заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексій Соловйов та представники РНБО, міністр соціальної політики Оксана Жолнович і командувач Медичних сил Збройних сил України Тетяна Остащенко.

“Сьогодні ми хочемо висловити велику вдячність нашим міжнародним партнерам за потужну підтримку України у боротьбі зі збройною агресією росії. Особливо вдячний за допомогу, яку надають медичній системі України Сполучені Штати Америки, фінансуючи програму медичних гарантій. З початку повномасштабного вторгнення ми отримуємо гуманітарну допомогу, яка включає лікарські засоби, медичні вироби, різноманітне обладнання від урядів Індії та США. Це допомагає нам вести бій на медичному фронті та рятувати життя наших громадян”, - заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

За його словами, сьогодні велика кількість як цивільних, так і військових потребують протезування та подальшої реабілітації. Через постійне бомбардування міст України ворогом страждають звичайні люди. “І зараз ми робимо ще один важливий крок для їхнього порятунку та відновлення”, - додав Ляшко.

Він наголосив, що така системна підтримка України триває з перших днів повномасштабної війни.

Міністр соціальної політики акцентувала на актуальності гуманітарного забезпечення якісними протезами українців, постраждалих через повномасштабну агресію росії.

“Повномасштабна воєнна агресія росії проти України продовжується. Це означає, що кількість військових і постраждалих цивільних, які потребують протезів, з кожним днем зростає. Протези є дороговартісною продукцією, відтак, їхнє гуманітарне забезпечення є вкрай важливим і потрібним рішенням, і ми щиро вдячні нашим міжнародним партнерам за таку допомогу”, – підкреслила Жолнович.

Читайте також: Німеччина надала €1 мільйон для відкриття майстерні з протезування у Львові

Протези будуть передані у центр протезування, ортезування та реабілітації “Без обмежень”.

Компанія Parashar Industries має виробничі потужності та використовує новітні технології для виробництва протезів.

За словами генерального директора Parashar Industries Нагендера Парашара, компанія постійно вдосконалює технологію виробництва.

Читайте також: Групу постраждалих від війни українців відправили на лікування у Данію

Як повідомляв Укрінформ, 26 вересня у Львові в Національному реабілітаційному центрі “Незламні” відкрили мобільну майстерню протезування, де виготовлятимуть сучасні протези для людей, які постраждали від війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-